Velar hitt och ditt

I Fontanareklamen berättas hur noga de är att hitta de bästa råvarorna, de åker kors och tvärs, hitt och ditt… Det fastnar i huvudet på något sätt även om det tog ett tag att komma ihåg vad reklamen egentligen handlade om.

Men så är det i alla fall, jag velar. Jag tror jag lägger Turfandet på hyllan och tar upp Geocachandet istället. Jag tror jag börjar komma på hur jag ska tänka när jag ska leta på cacharna (de flesta i alla fall). Då blir det roligare! Jag har hittat tre cacher i helgen när vi besökte svärföräldrarna.

GCXVKC Utsiktstornet
Tänkte att det nog fanns en gömma i närheten av utsiktstornet i Smedjebacken och det gjorde det! Hittade den ganska lätt, ännu lättare hade det varit om jag hittat stigen först 🙂 Tog den på midsommardagen (igår) när vi följde med barnen upp för att titta på utsikten.

GC2E1V5 Sporta mer #1 : Hagvallen
Idag ville jag förska hitta några fler, tog med äldste sonen och maken på en promenad åt Morgårdshammarshållet. Denna cache låg lite klurigt till. Jag verkar ha en förmåga att smyga på cacherna bakifrån… GPSen visade en 7- fel först, men när jag stod och fyllde i loggen så var GPSen väldigt exakt. Vet inte om det kan ha varit träden som störde, men svägerskan med familj (som gick samma sväng som oss en stund senare) hade samma problem – de hittade också cachen).

GC2D99Y Välkommen till Smedjebacken!
Klurigaste denna helg! Läste först fel på ledtråden och letade efter stenar, det blev inte så mycket lättare när jag läst rätt, men kom på rätt spår och hittade den. Vilken tillfredsställelse när det lyckas!

Så det blir nog några fler turer hemikring tillsammans med barnen eller på egen hand. Jag behöver någon motivation för att komma ut och röra sig och Geocachingen kan ju ge ganska varierad motion och hjärnaktivitet.

Lämna ett svar

Translate »