Moln över huset i Fellingsbro

Jodå, det går att bli tröttare

Jag trodde jag var på botten igår. Det var jag inte. Idag hade jag inte tagit mig till Lindesberg alls. Har egentligen inget minne av att ha varit där, men jag vet ju att jag var det och jag vet ju vad vi pratade om men några minnesbilder… nej, det är luddigt.

 

Efter lunch var jag i alla fall uppe i växthuset och planterade om några av plantorna vi köpte förra (eller var det förrförra?) helgen. Jonas hjälpte till men blev sur och gick därifrån när jag domderade för mycket. Stackaren har haft mycket press på sig i över ett och ett halvt år. Jag tycker mig se flera stressymtom. Hoppas att han klarar att hålla sig hel, har hört att det är lätt att falla igenom som anhörig när den sjuka blir frisk.

 

Annars har jag mest sovit och dåsat. Skulle så gärna vilja lära mig mer om fästingfeber och twar men jag orkar inte läsa så mycket.

Lämna ett svar

Translate »