By Unknown Vectorization: Andrew c Vectorization: Totie (https://www.ted.com) [Public domain], via Wikimedia Commons

Varför du inte gör en fantastisk karriär

Hittade TED Talks häromveckan när jag kollade Android Market (numera Play av någon outgrundlig anledning). Hade inte hört talas om det innan, eller i alla fall inte lagt märke till det och bara någon dag senare visade Kunskapskanalen ett avsnitt.

 

Idag snubblade jag över nedanstående inslag. Det handlar om varför de flesta av oss inte gör den där drömkarriären, att det är så lätt att låta sig styras av vad man tror andra förväntar sig av en, att man styrs av sina rädslor och hellre väljer den lätta vägen. Det är ett inslag som är både roligt och tänkvärt.

 

Larry Smith: Why you will fail to have a great career

Lämna ett svar

Translate »