Moln över huset i Fellingsbro

Köpt sticklingar

Idag var jag och Jonas till handelsträdgården och tittade. Var lite nyfiken på vad de hade för sticklingar, om det är några frön som ska sås redan och om de hade några blommor att plantera ut. Det fanns lite av varje, men inte så mycket blommor för utplantering, så det får vänta. Det hade kanske varit fint att ha lite penséer och påskliljor på gång men jag hade inte riktigt orken. Frön har de en hel del, men det var samma där, att det är för tidigt och då kan jag lika gärna vänta och se vad jag orkar med framöver.

Det blev lite sticklingar i alla fall: doftpelargon, fuschia, kampanula och något jag glömt namnet på redan.

Planterade om ena fuschian och pelargonen i en större kruka.

Sådde fyra frön från en körsbärstomat, bara för att se om de gror och vad det i så fall blir av dem.

Plantorna i källaren verkar må varierande, tyvärr tror jag att citronen dött av uttorkning under senvintern men den får lite vatten ändå – ifall det bara är vintervila.

Längtar tills jag kan ta ut allt i växthuset!

Relaterade bilder: