Moln över huset i Fellingsbro

Turfpaus

Måste ta det lugnt med turfandet ett tag. Både för att bilen är på lagning (en bromsledning gick sönder när de provbromsade på bilbesiktningen) och för att jag helt enkelt inte orkar fara runt och ta zoner. Har varit helt väck sedan i tisdags när jag var till Nora och Lindesberg.

Roar mig ändå med att kolla statistiken. Att statistik kan vara så roligt…

Nu är jag topp hundra, jag trodde det var i princip omöjligt. Misstänker att det finns de som ruschar på om de ser att de kan nå topp hundra (jag skulle göra det om jag orkade) så det finns en risk att jag åker ut innan rundan är slut så jag får njuta så länge.

Aktuellt läge:
15986 p +44 pph
Globalt: plats 98
Totalpoints: plats 676
Sverige: plats 98
Örebro: plats 2!!!

När det gäller Sverigelistan är det så att Byggmo jagar mig med +45 pph och kan vara ikapp innan dagen är över, samtidigt tar jag in närmast på HannesL och SirElad. Det känns kort sagt som om jag skulle kunna hålla mig kvar på topp hundra omgången ut.

Andra plats i Örebro är hur roligt som helst. Inte så många som turfar här, men ändå. Slåss med burtfaceman om platsen och just nu leder jag. Ibland är det någon som tar en zon här och petar ner mig till tredje eller fjärde plats. I en del områden runt om är det mycket svårare att komma i topp, så i får se var det slutar…