Turfäventyr i Arboga

Idag startar en ny Turf-omgång

Jag funderar fortfarande på om det är något för mig, det där att Turfa. Det finns inte en chans att jag ska kunna hamna i topp, inte ens i topp-100. Jag måste åka minst en och en halv mil för att kunna ta några zoner (jag kan visserligen be om att få några här som jag knallar runt och försöker ta om). Vad ska jag med det till? Samtidigt tycker jag att det är en rolig idé. Jag tänkte testa någon månad till och se om jag kommer på något användningsområde som jag kan ha glädje av. Jag menar, nu har det gått knappt tjugo minuter av första omgången och ledaren har redan över tusen poäng och jag har inte tagit mig ut än, vet inte när jag kommer iväg för den delen heller.

Nåja, jag hamnade runt plats 210 förra omgången, så plats 200 som jag hade tänkt sikta på först blir väl för enkelt. Så jag kanske ska sikta på topp 150 denna gång? Dubblera antalet tagna zoner också, kanske?

Statistik inför nya omgången:

Turfa statistik 120129
Turfa statistik 120129

Inte så bra bild, var så inne på att hitta en app till telefonen för skärmdumpar (vilket jag inte hittade någon bra) att jag glömde att det går lika bra att gå in på datorn…