Turfresultat januari 2012

Tagit en ny Zon

Idag efter kursen tog jag mig en promenad i Lindesberg igen. Tog LindLawn också. Den ligger bra till för en promenad i stan, men lite i utkant av centrum, men nu har jag kommit på hur jag ska gå för att ta zonerna effektivt. Det blir en promenad på ca en halvtimme för att ta de centrala zonerna. Ganska lagom tid med tanke på att det är ungefär så långa promenader jag tar hemma. Skippade Frövi idag.

Att bila hem är dock det som får vågen att tippa över så resten av dagen och kvällen går i ett trött töcken framför TVn, både denna och förra veckan. Känner mig ändå nöjd med att ha kommit ut en stund vilket jag inte skulle ha gjort utan Turf – jag hade i alla fall sjunkit ihop som en hög i fåtöljen när jag kom hem men utan tillfredsställelsen att ha varit ute och rört på mig en stund.

 

Innan jag åkte till Lindesberg hade jag 4398 poäng och fick +19 poäng per timme som jag behöll zonerna. Jag kunde inte låta bli att kolla lite mer statistik:

Plats 1670 globalt totalt, totalpoäng för alla rundor någonsin. Det känns som om jag skulle kunna klättra en del där, kanske nå topp 1000 under året?

Plats 246 globalt denna runda, med chans att klättra eftersom de närmast före mig får färre poäng per timme.

Plats 244 i Sverige och chans att klättra även där. Det finns inte så många Turf-zoner ute i världen, Turf-gänget är noga med var de lägger ut zoner och att det finns folk som tar dem. Bra tycker jag, även om det vore roligt att kunna ta zoner när man är ute och åker, inte bara i större städer. Därför skiljer sig inte placeingen globalt och för Sverige så mycket.

Plats 4 i Örebro-regionen. Där finns det inte en chans att kunna avancera. Trean har över 32 000 poäng, så mycket kommer jag aldrig att kunna springa runt och jaga zoner. Någonsin!

Jag var lite nyfiken på hur mycket som händer bara på en runda, så jag gjorde en avstämning när jag kom hem igen:

4942 +24 poäng.

Plats 239 globalt.

Plats 237 i Sverige. Genom att vara lite aktiv går det i alla fall att klättra.

Plats 4 i Örebro-regionen. Hade inte räknat med något annat, kan bara hoppas att jag behåller min plats där.

Kontrollerar 7 zoner, besökt en region, Turf-avstånd 76 km (förstår inte hur den räknar), take-over-time 43 s och har kommit till nivå 6, Novice Traveller.