Moln över huset i Fellingsbro

Provar att Turfa

Fick ett tips på Google+ om att det finns något som heter Turf. Har kollat lite på det och det verkar kunna vara något för mig istället för Geocaching. Jag har provat geocaching några gånger och lyckats hitta två – med hjälp. Jag hittar ju inte ens det jag själv tappat bort… När man turfar söker man hela områden, det kan vara en fotbollsplan eller lekpark. Det krävs en Androidtelefon (surfplatta eller liknande går också bra så länge du kan koppla upp dig, har GPS och Android).

Jag provade att ta några zoner idag, på väg hem från mindfulnesskursen. Jag vet inte om det är en bra strategi att passa på när jag laddat med en massa energi men samtidigt är jag ständigt så trött att det lägger hinder i vägen för all aktivitet över huvudtaget. Så jag valde att resonera som så att det är bättre att göra något när jag orkar och mår bra istället för att vänta på ett bättre tillfälle som aldrig (inte inom överskådlig tid i alla fall) kommer.

Det tog faktiskt ett par timmar innan jag kom hem. Började med att leta på några Turf-zoner i Lindesberg. Det var så roligt att jag stannade till i Frövi också.

Det finns ju ingen chans att jag ska kunna tävla med toppen, och jag är en tävlingsmänniska. Det går inte riktigt ihop med mitt utmattningssyndrom. Ska testa ett tag och se om jag kan hitta mina egna utmaningar, det viktiga är att jag hittar något som gör att jag kommer mig för att gå ut och röra på mig.

Dagens erövringar:

LindSick, LindStation, FlugZone, LindChurch, SeedWeRail och SeedChurch. Var lite sugen på SeedTower, men det var mörkt och jag såg inte riktigt hur det såg ut vid den zonen, det såg skogigt och läskigt ut. Får bli en dag i dagsljus.

2 kommentarer

    1. Author

      Nja, utmärkt vet jag inte förresten. Det känns som om statistiken sackar efter. Kanske körs skriptet manuellt? Jag vet att jag var ute två gånger förra omgången men det är bara denna tur som finns registrerad. Plus att listorna bara är intressanta om man ligger topp-100. Det kanske är så att jag missar något, vad vet jag…