Mobilfoto: satte skalet på fel sida!

Morgonpromenad

Har längtat efter att komma ut och promenera, har inte orkat eftersom jag haft fullt upp med att hänga med hemma. Så jag tog en morgonpromenad direkt när jag vaknat. Tog lite bilder med mobilen det vackra morgonskenet, men hade lite trubbel med att få bra bilder först. De blev bara röda. Jag tyckte att det var ett konstigt sätt av kameran att bete sig på, men det var ju en femton grader kallt och mobilen var på det stora hela trög så det verkade helt otroligt heller.

Efter lite micklande med knapparna på sidan av telefonen, de fungerade inte heller som de skulle, insåg jag att jag satt på det röda skalet upp och ner! När jag vänt rätt det blev bilderna så här:

 Det blev en inte så vidare värst bra motljusbild, men helt klart bättre än de första försöken. Fast det röda filtre var ju coolt på sitt sätt förstås.

Promenaden tog på krafterna trots att den inte var mer än 2-. Jag orkade knappt ta mig ut och hämta på skolan på eftermiddagen. Svårt att veta var gränsen går, men det tar sådan tid att komma igen…

Relaterade bilder: