Vårkänning

Njuter av vintern i växthuset

Idag satt jag ute i växthuset en stund på förmiddagen. Skönt att komma ut! Skönt att sitta där! Längtar verkligen till våren och sommaren nu! Orkade inte ta någon promenad idag, Jonas får till och med hämta på dagis idag bara för det. Då känns det ändå ganska bra att åtminstone ha tagit sig ut en stund även om det bara innebar att jag satt inne i växthuset och sög in dagsljus.

Det var milt ute idag. Snön föll från växthustaket medan jag satt där och på stenarna runt om hade snön smält och det droppade lite varstans runt om. Så härligt. Det gör väl i och för sig ingenting om vintern stannar ännu en månad eller så, det känns värre med bakslag om det skulle bli varmt redan nu. Längtan efter våren börjar ändå infinna sig nu.

Våtbädden
Våtbädden
Translate »
%d bloggare gillar detta: