By Android (http://www.android.com) [Public domain], via Wikimedia Commons

Androidberoende?

Tycker bara det blir roligare och roligare att leka med min Android! Nu har jag fått igång appinventorn och går igenom tutorialen för hur man skapar appar i den. Jag har gjort tre stycken nu. Lätt som en plätt. Gissar att det blir svårare att göra det man vill själv sedan, det brukar vara så…

 

En sak spm är lite krånglig men helt OK att fixa är att varje ny app jag gör eller varje gång jag startar upp blockeditorn måste jag tala om att datorns USB-kontakt ska kopplas ihop med telefonen. Det gör jag genom att logga in som root på datorn och skriva:

adb usb

och sedan koppla upp mot telefonen från blockeditorn. Det tar en liten stund innan det är klart men sedan flyter det på. Det är lite roligt att kunna sitta och knappa på telefonen samtidigt som man utvecklar.

Lämna ett svar

Translate »