Bröstmuffins

Rensar bland mina bokmärken

Jag har en massa bokmärken som jag spar för att gå tillbaka senare. Jag har en känsla av att det snart är dags att köra om datorn plus att det är dags att sortera det som ska vara kvar och det som är inaktuellt. Vissa saker har jag sparat för mitt doktorandprojekt, annat för jobbet och somligt för min egen skull, för att det verkade spännande just då men inte hade tid till då. Det är ett ganska spännande jobb, framkallar lite minnen, lite ”aha” och lite ”vaddå”.

http://www.tasteline.com/Recept/Brostmuffins denna länk hade jag tänkt använda i samband med Rosa Bandet kampanjen som snart är aktuell igen. Tänkte nog att den kunde vara bra att ha i samband med mitt jobb också – någon gång. Nu vet jag inte om jag ska spara den i länksamlingen eller om jag ska slänga den. Så den fick hamna här 🙂