Samsung Galaxy Spica

Den lilla raringen

>Min senaste förälskelse är en liten android som får plats i fickan. Vi byter inte mobiltelefon särskilt ofta i vår familj, senast var 2006. Även om min funkar hyfsat fortfarande passade jag på att byta när Jonas blev tvungen att göra det. Det har trots allt hänt en del sedan dess.

 

Jag valde en Samsung Galaxy Spica, när jag kom hem upptäckte jag att den redan är gammal (kom ut i oktober förra året) men den har flera funktioner som är bättre än Jonas Sony Ericsson X10 Mini Pro (även om den har vissa funktioner som är bättre också) och den har nyaste Android-versionen. Jag kan bara älska den!

 

Än har jag inte fastnat för några speciella appar, testar hejvilt. Gillar GPSen och kartfunktionerna, har laddat hem träningsprogram som använder kartfunktionen men den känns lite B eftersom man måste mäta sina steg till stegräknaren, tycker den skulle kunna räkna steg och räkna ut avstånd med hjälp av GPSen. Fast det kanske är för komplicerat?