Odla på Skånska Byggvaror

Det fick bli Skånska byggvaror istället

Kollade runt lite på nätet sedan jag fått telefonsamtalet från Bauhaus. Skånska byggvaror har växthus (http://www.skanskabyggvaror.se/produkt/vaxthus_odla_114-5975) som kostar lite mindre än på de flesta andra ställen, dessutom var det kampanjpris nu. Så vi slog till och beställde ett därifrån. En till tre veckor tar det att få det. Det blir lagom, vi behöver markbereda lite först och så hinner det komma lagom till semestern. Hoppas bara att det fungerar med leveransen och monteringen nu då.

Vi satt en bra stund och tittade på tillbehör, Jonas och jag. Vad kan man tänkas behöva? Jag skulle vilja ha lite hyllor att ställa upp växter på, men får det plats i realiteten? Jag vet ju att Julianas växthus rymmer ganska breda hyllor på sidorna men så är det lite bredare. Det blev så att vi köpte en automatisk fönsteröppnare och så får jag köpa till resten efter hand. Kan vara trevligt att titta runt på affärerna för att se om det finns något fint där.

Sedan är det nog bra att ha några odlingsbäddar, en del plantor tycker ju om att få bre ut sina rötter lite. Ja, det är en del att tänka på…

Lämna ett svar

Translate »