Drupal-versionen av min hemsida.

Ny sida

Drupal-logga
Drupal-logga
Nu har jag då bestämt mig för hur min nya personliga hemsida ska se ut! Det har tagit lång tid, för den CMS Jonas programmerade är egentligen superbra! Problemet är att han inte är lika snabb att koda som mina idéer om bra funktioner sprutar ut… Så efter att ha testat ett antal CMSer på marknaden och lekt med denna snart tre(!!!) år för 9månaders räkning har jag slutligen bestämt mig. Jag kan denna utan och innan och trivs ganska bra med den. Det gäller bara att hänga med i alla uppdateringar. Ska nog slimma min “nya” 9månader som jag inte lagt ut offentligt än utan ligger som utveckling bakom den aktiva.

2 thoughts on “Ny sida

  1. Man har väl rätt att ändra sig?

    Back to basic. Varför ska det vara så svårt att bestämma sig? Jag tänker i alla fall göra så att alla som kan logga in på min sida har möjlighet att välja utseende på sidan. För jag kan faktiskt inte välja, men jag tror att det får bli grönt tema på denna sida, för att matcha bilden med skogen.

  2. …och dessutom!

    Så har jag gjort så att man bara kan lämna kommentarer om man är inloggad. Det beror på att spammare tar sig in på kommentarsfälten och fyller med skräp om viagra och psykmedicin. Vill man beställa sådant på nätet så hittar man säkert någon suspekt sida på egen hand, finns inget behov att söka på just min sida efter det!

Lämna ett svar

Translate »